Wednesday, February 24, 2010


DAPATKAN KOLEKSI JUBAH DAN TUDUNG ELEGAN
DI THE SISTERS COLLECTIONS


PROMOSI PEMBUKAAN SEHINGGA 30 APRIL 2010


PELBAGAI PILIHAN JUBAH ELEGAN & TUDUNG BERMANIK EKSKLUSIF


Berminat? Dapatkannya dengan menghubungi kami melalui e-mail thesisterscollections@gmail.com atau
SMS ALONG 013-3391029 /ALANG 019-2626464
atau tinggalkan maklumat pilihan di Order Form.


SELAMAT MENCUCI MATA!

7 comments:

  1. congrats to my sisters, finally dah ada pun blog the sisters collections, sebelum ni kan sales from home jer..:)

    ReplyDelete
  2. Cadangan maybe boleh cuba pasarkan tudung bercorak versatile yang sesuai untuk dipakaikan secara casual

    ReplyDelete
  3. dalam perancangan untuk pasarkan tudung bercorak.

    ReplyDelete
  4. tahniah...selamat menjual yea..cantik2 design..

    ReplyDelete
  5. bila dapat tengok new collections utk tudung bermanik ni.

    ReplyDelete
  6. bagaimana cara untuk saya membuat tempahan mengikut citarasa warna dan pilihan rekaan manik saya sendiri?

    ReplyDelete
  7. The Sisters CollectionsMarch 3, 2010 at 4:48 AM

    Alhamdulillah, sambutan amat menggalakkan dan diluar jangkaan. Insyaalah, koleksi tudung bermanik terbaru akan keluar dalam masa terdekat ni. Bagi yang ingin membuat tempahan bolehlah sms atau e-mail along @ alang pilihan warna dan rekaan manik dari koleksi yang tersedia ada..charge tambahan hanya RM5 lebih dari harga yang di tetapkan..Apa tunggu lagi, buatlah pilihan anda sekarang..Selamat menjamu mata ye!

    ReplyDelete